Sastāvdaļas
- Vārīts jūrasvelšu kokteilis(saldēts) – 400 g
- Bulgāru pipari (krāsaini) – 2 gab.
- Svaigi ķiploki – 2 daiviņas
- Čili pipars – 1 gab.
- Olīveļļa – 80 g
- Vīna etiķis – 60 g
- Sausais baltvīns – 150 g
- Kūpināta paprika – 1 tējk.
- Svaigi pētersīļi (kapāti) – 2 zariņi
- Svaigs timiāns (lapiņas) – 1 zariņš
- Sāls, pipari - pēc garšas
- Sarkanie sīpoli – 1 gab.
- Baltmaize (apcepta) – 8 šķēles
Pagatavošana
Pamēģiniet

Pica ar sieru, lasi un zaļumiem
- 4 stundas, aktīva gatavošana - 15 minūtes