• 45 min
  • porcijas
Jūras kāposti „Klasiskie“

Jūras kāposti „Klasiskie“

Marinēti jūras kāposti

Marinēti jūras kāposti

Sastāvdaļas
  • Kartupeļi – 3 gab.
  • Selerijas kāt – 3 gab.
  • Sarkanais sīpols – 1 gab.
  • Jūras kāpost – 200 g
  • Svaigs gurķis – 200 g
  • Paipalu olas – 10 gab.
  • Selerija (zaļa) – neliels pušķītis
Marinādei
  • Sarkanā vīna etiķis – 50 g
  • Ūdens – 50 g
  • Cukurs – 5 g
  • Sāls – 2 g
  • Garšvielas (ķimenes, koriandrs, lauru lapa, pipari) – pēc garšas
Pārliešanai
  • Franču sinepes – 1 ēdamkarote
  • Galda sinepes – 1 ēdamkarote
  • Cukurs – 0.25 g
  • Sarkanā vīna etiķis – 1 tējkarote
  • Vistas ola (dzeltenums – 1 gab.
  • Augu eļļa (bez smaržas) – 100 g
  • Sāls, pipari – pēc garšas
Pagatavošana